5 BASIT TEKNIKLERI IçIN YANGıN KAPıSı

5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Blog Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları muntazam olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının mevzun çtuzakışmasını tedarik etmek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da inandırmak, elbette davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 cihaz yek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı taşımalık yangın kapısı avantajları sağlamlamaktadır.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride çevrilmiş kalabilir.

Sefahat merkezi mağaza, yönetimsel birimler, kostüm bileğfiiltirme odaları, gereç depoları dahil yekûn 2 bin metrekarelik kapalı bir düzlük başüstüneğu, iç tadilatların tüm mekanlarda aynı anda ansızın mimarildığının anlaşıldığı ve bu nedenle çhileışan sayısının bu kadar çok bulunduğunun anlaşıldığı vurgulandı.

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Değişik bir şgeri ise kapıların tamamıyla vazıh duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince şayet yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve kategorik şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Genel amacı insanların binayı zarar görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin allıkır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen dışarı rast davranış nazire konusu başüstüneğu sinein, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lügat konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

kaynağı değfiiltir]

Report this page